En Uygun Fiyata TOKİ'den Toprak Sahibi Olun!

En Uygun Fiyata TOKİ'den Toprak Sahibi Olun!

En Uygun Fiyata TOKİ'den Toprak Sahibi Olun!

Birikimini değerlendirmek isteyenler ve pasif gelir elde etmek isteyenler için önemli bir fırsat: TOKİ'den ömürlük yatırım. Gayrimenkul fiyatlarının yükseldiği bu dönemde sunulan bu fırsat, 48 ilde arsa sahibi olmak isteyenler için yeni bir başlangıç sunuyor.

Arsa Satışı Kurası Başlıyor

Toprak sahibi olma hayali kuranlar için büyük bir fırsat: 48 ilde başlayacak olan arsa satışı kurası. Uygun fiyatlarla ömürlük yatırım yapmak isteyenler ve parasını enflasyona karşı korumak isteyenler için TOKİ'nin sunduğu bu özel fırsat kaçırılmamalı. Ev almakta zorlananlar veya kendi evini inşa etmek isteyenler için uygun fiyatlı arsa satışları başladı.

Başvuru Nasıl Yapılır?

TOKİ'nin resmi duyurusuna göre, %25 peşinat verenler bu kampanyadan yararlanabilirler. Ayrıca arsa fiyatı 24 ay vade ile taksitlendirilebilir ve KDV istisnasıyla birlikte satın alınabilir. Başvurular, 24 Nisan itibarıyla online ortam üzerinden yapılabilir.

Başvuru Detayları ve Ödeme Planı

TOKİ tarafından belirlenen en düşük teminat tutarı 10.000 TL'dir. Bu tutarı yatıranlar kendilerine ait tapuya sahip olabilirler. Açık artırma satışları için başlangıç tarihleri de belli oldu. Ankara, Mersin, Konya, Mardin ve Balıkesir'de satışı yapılacak arsalar için başlangıç tarihi 24 Nisan 2024'tür. Denizli, İstanbul, İzmir gibi iller için 25 Nisan; Isparta, Gaziantep, Düzce, Çanakkale, Tekirdağ, Yozgat gibi iller için ise 26 Nisan tarihine dikkat edilmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.