İstanbul'da Skandal Patladı! ATM'den Çektikleri Parayı Geri Yatırdılar...

İstanbul'da Skandal Patladı! ATM'den Çektikleri Parayı Geri Yatırdılar...

İstanbul'da Skandal Patladı! ATM'den Çektikleri Parayı Geri Yatırdılar...

İstanbul Esenyurt'ta yaşanan olay, birçok insanın ATM'lerden para çekme konusundaki güvenini sarsmış durumda. İşte merak edilenler ve detaylar...

ATM Skandalı: Esenyurt'ta Sahte Para Alarmı

Esenyurt'ta bulunan bir ATM, para çekmek isteyen vatandaşlara sahte para verdiği iddiasıyla gündeme geldi. İddialara göre, birçok kişi 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu fark ederek durumu yetkililere bildirdi. Bu durum, birçok kişinin aynı saatlerde farklı ATM'lerden de sahte para aldığı iddialarıyla daha da büyüdü.

Olayın Detayları: Esenyurt'ta Yaşanan Skandal

Olay, dün Esenyurt'ta bir gişede meydana geldi. Kazım Yılmaz adlı bir vatandaş, para çektikten sonra aldığı 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu fark etti. Benzer şekilde başka vatandaşlar da sahte para aldıklarını belirterek ATM'ye geri döndü. Bu durumu cep telefonlarıyla kaydeden vatandaşlar, yaşananları kamuoyuyla paylaştılar.

Vatandaşların İsyanı: Sahte Para Krizi Çözülmeli

Sahte para skandalını yaşayan Kazım Yılmaz, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: "ATM'den çektiğim paraların sahte olduğunu fark ettim. Hemen yanımdaki bir başka vatandaş da aynı durumu yaşadığını söyledi. Biz de paraları geri yatırmak zorunda kaldık. Ancak kısa bir süre sonra bir başkası da sahte para alarak gelince, durumu yetkililere bildirdik. Yetkililerin bu konuda hızlı bir şekilde harekete geçmesi gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.