Öğretmen Atamaları ve 3600 Ek Gösterge!

Öğretmen Atamaları ve 3600 Ek Gösterge!

Öğretmen Atamaları ve 3600 Ek Gösterge!

Kabine toplantısı ne zaman? Son olarak 4 Mart'ta yapılan kabine toplantısı 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla bir süredir yapılamamıştı. Kabine toplantısı en çok 3600 ek gösterge beklentisi içerisinde olan memurlar ile atama bekleyen öğretmen adayları tarafından merakla bekleniyor. Genel Kurul 16 Nisan'da toplanacak. Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine için tarih belli mi?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine toplantısı ne zaman? 31 Mart seçimleri dolayısıyla bir süredir yapılamayan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı için tarih arayışı bir süredir devam ediyor. Gündemde kritik konular var. Peki bu hafta kabine toplantısı yapılacak mı?

Öğretmen Atamaları ve 3600 Ek Gösterge Beklentisi

Kabine toplantısı ne zaman sorusunun yanıtını bekleyenler en çok öğretmen atamaları ve 3600 ek gösterge konuları ile ilgili kararların çıkıp çıkmayacağını merak ediyorlar. Gündemdeki konuların görüşüleceği kabine toplantısı sırasında yeni kararlar alınabilir.

Yakın Tarihli Kabine Toplantısı Beklentisi

Kabine toplantısı son olarak 4 Mart 2024 tarihinde yapılmıştı. 31 Mart seçimleri dolayısıyla yakın zamanda bir kabine toplantısı yapılmadı. Ancak bugünlerde, tarihi henüz belli olmamış ve dolayısıyla açıklanmamış olsa da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir toplantının yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.