2021 Yılı İl Dışı Yer Değiştirme Ne Zaman Yapılacak?

2021 Yılı İl Dışı Yer Değiştirme Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görevli olan ve bulunduğu ilde 3 yıl, görev yaptığı okulda 1 yılını dolduran öğretmenler il dışına yer değiştirme talebinde bulunabiliyorlar. 2021 yılı il dışı yer değiştirmeler ne zaman yapılacak? İl dışı atamalar ne zaman olur? Detaylar haberimizde

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı devlet okullarında görev yapan öğretmenler 2021 yılında il dışı yer değiştirme işlemlerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.2021 yılı il dışı yer değiştirmeler ne zaman yapılacak? İl dışı atamalar ne zaman olur?

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan görev yaptığı ilde 3 yılını, görevli olduğu okulda 1 yılını dolduran ve adaylığı bulunmayan kadrolu öğretmenler Bakanlık tarafından açıklanan yer değiştirme takvimi doğrultusunda il dışı yer değiştirme isteğinde bulunabiliyor. Diğer yandan 2021 yılı il dışı yer değiştirmelerin ne zaman yapılacağı ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken, geçtimiz yıllarda bakanlık il dışı yer değiştirme işlemlerini İl içi atamalardan hemen sonra, yani Haziran ayının 2,-3, haftası tarihlerinde gerçekleştirmekteydi.

Ancak geçtiğimiz dönem yaşanan koronavirüs pandemi süreci sebebiyle il dışı yer değiştirme takviminde biraz geciklemeler yaşanmış ve il dışı yer değiştirmeler Ağustos ayında yapılmıştı.

2021 yılında Milli Eğitim Bakanlığının il dışı yer değiştirme işlemlerini Haziran ayının son haftası yapması beklenmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yer değiştirme takvimi ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapıldığında siz değerli okuyucularımız ile paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenlericin.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.