Bazı Okullar Haftada İki Kez Öğretmenleri Okula Çağırıyor

Bilindiği gibi milli eğitim bakanlığı yaşanan korona virüs pandemi süreci sebebiyle okullardaki yüz yüze eğitime ve diğer tüm faatliyetlere 31 Aralık 2020 tarihine kadar ara verildiğin açıklamış ve uzaktan eğitim süreci ile ilgili olarak resmi bir yazıyı tüm okullara göndermiştir.

Okullara gönderilen resmi yazıda da belirtildiğine göre öğretmenler zümre olarak en az haftanın bir gün okula gelip yapılan çalışmaları değerlendirip,sınıf defterlerini dolduracaklardır. Fakat burada en az ifadesine takılan bazı idarecilerin öğretmenleri okullarına değerlendirme ve defter doldurmak için iki okula çağırıldıkları haberleri gelmektedir. 

Haftalık ders yüküne göre normal ders programında derslerini uzaktan anlatan öğretmeni idare tarafından haftada iki gün çağırılmasındaki aciliyetin ne olduğunu bizlerde merak etmekteyken umarız ki Milli Eğitim Bakanlığı bu mağduriyet ve keyfi işleyişin önüne geçebilmek için, aynı resmi yazının EN AZ kısmını kaldırıp tekrardan yayımlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu