Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı.

Ramazan Dönmez’den boşalan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yanmaz atandı.

Ramazan Dönmez’den boşalan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yanmaz atandı.

Ahmet Yanmaz, başarıyla yürütürken sağlık sorunları nedeniyle görevden affını isteyen Ramazan Dönmez’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Arsuz Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ahmet Yanmaz, başarılarıyla gurur kaynağı olan Arsuz coğrafyası çocuklarının, gençlerinin en iyi yerlere gelmesi ve nitelikli eğitimin kalitesini yükseltmek için çalışacağını söyledi.

whatsapp-image-2022-11-17-at-14-05-02.jpeg
whatsapp-image-2022-11-17-at-14-05-02.jpeg

Bir Yorum

  1. Bu adamların hakkı ama o sınavsız atanan ilçe milli eğitim müdürleri yok mu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu