Valilik Okul Kantinlerinde tavan fiyat sınırlaması getirdi.Simit 3.5 ,Tost 5 TL

Okul kantinlerinde fiyatlar konusunda yaşanan farklılıklara engel ola adına Aksaray Valiliği, okul kantinlerine tavan fiyat sınırlaması getirdi.

Bu uygulamanın diğer illerde örnek olma dileğiyle.

İşte tavan fiyat sınırlaması kapsamındaki fiyatlar

Simit 3,5 TL

Poğaça 3,5 TL

Y. Ekmek Tost 5 TL

Y. Ekmek Tavuk 7,5 TL

Y. Ekmek Köfte 8 TL

fj3l8kqxoae42rc.jpeg

6 Yorum

  1. Acaba ekmeğin geliş fiyatından, içinin kaşarından sucuğu dan, üzerine sürülen yağdan içine istenen salçadan ve yakılan elektriğin maliyet hasa ondan kimin haberi var? Evimizde 5 TL ye mal edebiliyor muyuz?

  2. Bu kantincii kardeş ekmeği bedava alıyor,kantin kirasini hayır kurumları karşılıyor,elektrik parasını okul idaresi karşılıyor,elemansiz para kazanmamaj üzerine bu işe başlamış.Ortaya bir balık atmış kokusu her yeri rahatsız ediyor.Billassa kantincileri.

  3. Kesinlikle oyle bizim okulumuzda tost 12 lira bu nedn bu kadar ucuz kandirmaca resmen bu fiyatlar degil denetim yapsi kesinlikle

  4. Belgenin Orijinal Mührünü Göremedim Lakin Kantinci olunacaksa ve öğrenciler düşğnülecekse Fiyatlardan başlanmaz. KİRALARDAN VE BURALARI KAZANÇ KAPISI OLARAK GÖRMEMEKTEN VE BAKANLIĞIN ÇOCUKLAR İLE İŞLETMECİLERE YÖNELİK YAPTIRIMLARINI GÖRMEYEN İDARELERDEN BAŞLAR. Bakanlıktan gelmek ile fiyat işine gelmek ayrı işlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu