
Promosyon anlaşmalarında bazı yerlerde üzücü haberler gelirken bazı yerlerde yapılan anlaşmalar ise memnuniyet yaratıyor. İştah kabartan promosyon ücretleri ise kurumları revize etmeye itiyor. Bunun sonucunda pek çok promosyon ihale anlaşması son günlerde ve aylarda yapılıyor.
Kamuoyuna açıklanan rakamlar bazın hayal kırıcı olsa da bazen memnuniyet veriyor, doğal olarak da diğer yerlerdeki beklentileri arttırıyor.
Bir promosyon anlaşması daha Siirt Üniversitesinden geldi.
Siirt Üniversitesi yapılan ihalede İş Bankasıyla anlaşma sağlandığını açıkladı.
Siir Üniversitesi İş Bankası ile 24 bin 300 lira karşılığında anlaşma sağladı. Anlaşma eğitimcilerde sevinç yarattı.
İşte Rektörlüğün yaptığı açıklama:
Üniversitemiz Rektörlüğü 17.01.2023 tarihinde yapılan banka özendirme ihalesini İş Bankası’nın 22.400 TL ihale teklifine rağmen Kurumumuz Personelin kişisel menfaatlerini koruma gereği teknik şartnameye uygun olmayan süreci iptal edip revize ederek 27.01.2023 Cuma günü saat 14.30’da tekrar ihaleye çıkmıştır. Yapılan ihale neticesinde Türkiye İş Bankası A.Ş 24.300 TL teklifte bulunmuş ve ihaleyi almaya hak kazanmıştır.”
Bu bir saafsatada olsa herkes deyilsede çok kişi burcunu örenmeyi daima ister ve doğum gününü kutlar sahsen doğduğum gün Anne Baba yı ilğilendirir
Doğan ilğilenirmi bilinmez
Büyükçekmece 18bin TL verdiler. Esenyurt’ta 20bin+1000tl chip-para
Millet 20 alıyor maaş. Verilen promosyona bak ????yazık bir de büyük bir habermiş gibi insanlara lanse ediliyor. Emekli maaşının 3 katı alıyor. Yazık memur her konuda ezdiriliyor