Erdoğan’ın deprem sonrası 3 bakandan istifa isteyeceği iddia edildi!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden sonra yapılan iddialara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 bakan değiştireceği iddia edildi. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz dün akşam Youtube kanalında dile getirdi. Canlı yayında kulis bilgileri doğrultusunda iddialar ortaya attı.

Özkiraz’ın aktardığına göre Erdoğan’ın seçim planı içinde depremden etkilenen kent ve ilçelerin belediye başkanlarının değiştirilmesi var. Yayında söylediklerini daha sonra sosyal medya hesabından da paylaşan Özkiraz, 10 ilin vali ve vali yardımcılarının da değişeceğini aktardı.

Özkiraz’ın iddiasına göre; Erdoğan Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanları ve depremden ağır etkilenen ilçe belediye başkanları ile Adıyaman belediye başkanının istifasını enkaz kaldırma çalışmaları bitimde isteyecek. Öte yandan Diyarbakır’ın da kayyumu değişecek.

SÜLEYMAN SOYLU DA DEĞİŞECEK

Yine Özkiraz’ın aktardığına göre Erdoğan üç bakanı gözden çıkardı. Erdoğan’ın gözden çıkardığı bakanlar ise Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Soylu’nun MHP tarafından korunacağını düşündüğünü söyleyen Özkiraz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

AKP Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa BŞB ve Depremden ağır etkilenen ilçe belediye başkanları ile Adıyaman belediye başkanının istifasını enkaz kaldırma çalışmaları bitimde isteyecek. Ayrıca 10 İLİN Valisi ve yardımcıları değişecek, Diyarbakır kayyumu değişecek.

Kilis belirsiz. Ulaştırma bakanı, Şehircilik bakanı ve İçişleri bakanının da değişeceğine yönelik kulis var. Ben Süleyman Soylu’nun MHP ile korunacağı kanaatindeyim.

Kaynak: gercekgündem

3 Yorum

  1. He,he,; Biz inandik sen yaz.Ögr. com; haberin öneminden bir ha bersin.Beleş balon pesinde koş dur. İcisleri Bakanı, Milletin göz bebegi..? Terör bitti, mandacılar beslemeler gitti.? Marmarayı, Istanbul Limanı’nı, Istemezuk diyenler sustu? Dünya Liderini; Tırı vıri, seş, beş, liderlere’mi benzettin? Bakanlar konusunu ona buna aktarırmi? 2073 planlarını devreye koymuş iken..?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu