Öğretmenlere Zorunlu hizmet affı gelecek mi?

Yaşanan deprem felaketleri sebebiyle Öğretmenlere Zorunlu hizmet affı gelecek mi? işte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden 11 il fiziksel olarak etkilendi. Yaşanan felaketin ardından bölgede OHAL ilan edildi.

Öğretmenlerimiz uzun süredir zorunlu hizmet affı bekliyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz günlerde öğretmenlerin zorunlu hizmet yükümlülüğünün 1 yıl ertelendiğini açıklamıştı.

Deprem sebebiyle zorunlu hizmet affı gelecek mi? Detaylar haberimizde..

Alınan kulis bilgilerine göre zorunlu hizmet affıyla alakalı herhangi bir çalışma yok. Bakanlığın bu konu hakkında olumlu bir adım atması beklenmiyor.

5 Yorum

  1. Gelecekse her zaman gelmeli yoksa adaletsizlik oluyor benim suçum ne onun suçu ne muhabbetine dönüyor iş ki herkes haklı..

  2. Bu adaletsizlik sadece bizim üzerimizde var 2010 yılından sonra atanan kadrolu öğretmenler ordan oraya savruluyor. Bu atama düzeninin tamamen değişmesi lazım. Zorunlu hizmet çalışması yoksa seçim zamanı kimsede oy istemesin. Ailemizle bir düzen kurmak bizim de hakkımız. Her sene belge ile ertele ertele eşim çalışmak zorunda kalıyor. Çocuk olsa çalışamayacak tayin istesen her yere eşin gelemeyecek.

  3. Neden gereksiz haber yapip algi olusturuyorsunuz öğretmenleri neden gereksiz huzursuz ediyorsunuz evet adaletsizlik var 2010 dan bu yana zorunlu hizmet affı çıkmadı demekki cikmicak ozaman bidaha kesinlikle arda çıkmasın yazık değil mi colugunu çocuğunu bırakıp gurbete gidenlere

  4. afet ataması genelde batı oldu ve zorunlu hizmet yükümlüsü hoca batıya nasıl geldi ? geldi madem ne yapacak orada? çıkmalı yoksa sistem çökecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu