TOKİ’den Müjde: 34 İlde 8.717 Yeni Konut Projesi ile Ev Sahibi Olma Hayali Gerçek Oluyor!

Türkiye’de konut fiyatlarının artışı sonucunda ev sahibi olmak giderek zorlaşıyor. Ancak devlet destekli projeler sayesinde bu hayal daha da yakınlaşıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uygun geri ödeme koşulları ile yeni projelerle vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Şimdi de 34 farklı ilde toplam 8.717 konut yapımı için kolları sıvadı. İşte bu heyecan verici gelişmenin detayları!

TOKİ’nin 34 İldeki Konut Projeleri

Türkiye genelinde uygun fiyatlı konut projeleri TOKİ tarafından büyük bir kararlılıkla hayata geçirilmeye devam ediyor. Son açıklamalara göre, TOKİ 34 farklı ilde 8.717 yeni konut projesini duyurdu.

Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi farklı konut seçenekleri sunuluyor, böylece vatandaşlar uygun fiyatlarla konut sahibi olma fırsatını yakalıyorlar. Başvuru şartlarını yerine getiren vatandaşlar, kendi evlerine sahip olma fırsatını elde ediyorlar. TOKİ projelerinin hayata geçirilmesi, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

TOKİ Başvuru Koşulları

TOKİ’nin uygun konut projelerine başvurmak isteyenler için bazı koşullar bulunuyor. Başvuruları değerlendiren TOKİ, aşağıdaki koşulların sağlanmasını bekliyor:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Başvuru yapılacak ilde en az 1 yıl sürekli ikamet etmek,
  • Daha önce TOKİ’den konut satın almamış olmak,
  • 18 yaşından büyük olmak,
  • Tapuda kayıtlı konut mülkiyetine sahip olmamak, vb.

Başvurular Hangi İllerde Yapılacak?

Toplamda 34 farklı ilde TOKİ projeleri hayata geçirilecek. Bu kampanya kapsamında yer alan iller arasında İstanbul, Yozgat, Kastamonu, Denizli, Aksaray, Diyarbakır, Ankara, İzmir ve birçok farklı şehir bulunuyor.

4 Yorum

  1. TOKİ Adana niye yok bizde devletimizden adanayi da boş geçmesin devletimize güvenimiz sonsuz mutlaka bende ev sahibi olmak istiyorum kiracı olmak kadar kötü birşey yok herkese Allah yardım etsin cumhur baskanim sesimi duy lütfen rica ediyorum

  2. Bende tokiye yazilicam ama nerden yaziliniyor ve ayrıca Antalyada varmı teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu