Bakan Yusuf Tekin, Seminerlerini Online Yapma Kararı Aldı: Son Dakika Açıklama!

Bir süredir gündemde olan Kasım seminerleri hakkındaki belirsizlik sona erdi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu seminerlerin bir defaya mahsus online olarak düzenleneceğini duyurdu.

Bakan Tekin’den Açıklama

Bakan Tekin’in yaptığı açıklamada, eğitim öğretim sürecinin önemine vurgu yaptı. Özellikle yaz döneminde yapılan değişikliklerin değerlendirilmesinin gerekliliğine dikkat çekti. Ortak sınavlar ve tatil sonrası yapılacak planlamalara odaklandıklarını belirtti. Ayrıca, ilgili genel müdürlerin online sunumlarını ve okullardaki değerlendirmeleri detaylıca tanımladıklarını da ekledi.

Bakan Tekin, Erzurum’da öğretmenlerle yaptığı görüşmelerde, birçok öğretmenin önceki uygulamalar nedeniyle ara tatil için farklı programlar yaptığını ve bu nedenle yüzyüze programların ertelenmesi talepleri ile karşılaştıklarını belirtti. Bu talepler doğrultusunda sadece Kasım ara tatili dönemi için seminerlerin online yapılmasına karar verdi.

Önemli İstirham ve Uyarı

Bakan Tekin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Lütfen online sunumları dikkatlice takip edelim. Genel müdürlerimiz, karşılaşabileceğiniz teknik ayrıntıları sizlerle paylaşacaklar. Ayrıca Nisan ara tatili kesinlikle yüzyüze ve okullarda yapılacak. Planlarımızı buna göre yapalım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu