20.000 TL'ye Varan Nakit Desteği Şimdi Başvuruda! Detaylar Burada!

20.000 TL'ye Varan Nakit Desteği Şimdi Başvuruda! Detaylar Burada!

20.000 TL'ye Varan Nakit Desteği Şimdi Başvuruda! Detaylar Burada!

Acil nakit ihtiyacı olanlar için müjdeli haber geldi! Devlet ve birçok banka, maaş zamları sonrası artan yaşam maliyetleriyle mücadele eden vatandaşlara destek olmak için 20.000 TL bedava nakit desteği sağlıyor. İşte detaylar:

Başvuran Herkes İçin 20.000 TL Nakit Desteği

Artık asgari ücretlilerden memurlara ve emeklilere kadar herkes, acil nakit ihtiyacını karşılamak için başvurabilecek. Devlet ve bankalar, başvuran tüm vatandaşlar için 20.000 TL nakit desteği sunuyor.

Hangi Bankalar Faizsiz İhtiyaç Kredisi Veriyor?

Nakit desteği almak isteyenler için birçok banka faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu bankalar arasında Albaraka, Denizbank, Enpara, Garanti BBVA, QNB Finansbank, Akbank, Türkiye İş Bankası ve ON Dijital Bankacılık bulunuyor. İşte faizsiz kredi veren bankaların detayları:

Faizsiz İhtiyaç Kredisi Limitleri

Yeni müşteri olarak herhangi biri bu bankalardan birisine katılan vatandaşlar, en az 10.000 TL nakit desteği alabiliyor. Albaraka, 15.000 TL'yi 6 ay vadeli olarak, ON Dijital Bankacılık ise 10.000 TL'yi 6 ay vadeli olarak faizsiz kredi veriyor. Denizbank, 3 ay vadeli sıfır faizli 10.000 TL ihtiyaç kredisi sunarken, Türkiye İş Bankası aynı miktarda krediyi 3 ay vadeli olarak veriyor. En yüksek faizsiz nakit sağlayan banka ise 25.000 TL ile Garanti BBVA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.