8 İl Kar Alarmında! Yeni Uyarı Geldi, Kar Yağışı Kapıda!

8 İl Kar Alarmında! Yeni Uyarı Geldi, Kar Yağışı Kapıda!

8 İl Kar Alarmında! Yeni Uyarı Geldi, Kar Yağışı Kapıda!

Kar yağışı uyarıları peş peşe gelirken, tatil dönemlerinde nasıl etkiler yaratacak? Okullar kar yağışı sebebiyle tatil edilecek mi? Bu merak edilen soruların cevapları haberimizde yer alıyor. Hangi 8 il kar yağışından etkilenecek? Tüm detaylar ve meteorolojinin açıklamaları haberimizde bulunuyor.

Etkilenecek İller: Hangi 8 İl?

Kasım ayının sona ermesiyle birlikte, ülkemiz dört bir yanında kar yağışı haberleriyle uyanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan kar yağışları nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edilmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre, özellikle ülkemizin batı kısımlarında ciddi yağışlar bekleniyor. Peki, bu yağışlar nedeniyle okullar tatil edilecek mi? İşte detaylar...

Okullar Tatil Edilecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporlarına göre, gözler şimdi Valiliklerden gelecek haberlere çevrildi. Ancak, henüz bu iller için tatil haberleri gelmediği belirtiliyor. Tatil haberleri geldiğinde, bu bilgileri ilk olarak sitemizden takip edebilirsiniz.

Marmara Bölgesi Hava Raporları

Sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleriyle birlikte batı kesimlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlere kuvvetli ve fırtınalı bir şekilde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

  • Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı.

    • Sıcaklık: °C, 15°C
  • Edirne: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

    • Sıcaklık: °C, 15°C
  • İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Avrupa Yakası'nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

    • Sıcaklık: °C, 16°C

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.