89 Milyon 750 Bin Liraya Yapılan Okulda İlk Ders!

89 Milyon 750 Bin Liraya Yapılan Okulda İlk Ders!

89 Milyon 750 Bin Liraya Yapılan Okulda İlk Ders!

Siirt'e önemli bir katkı sağlayacak olan Atatürk Anadolu Lisesi'nin ilk dersine katılmak için öğrenciler heyecanla bekledi. Bu okul, 89 milyon 750 bin liralık yatırımla Kooperatif Mahallesi'nde hayata geçirildi. İşte, bu önemli eğitim kurumunun detayları:

Yenilikçi Tasarım ve Geniş Kapasite

Siirt'e kazandırılan bu modern eğitim kompleksi, 8 bin 227 metrekarelik geniş bir alana sahip. Toplamda 20 derslik ve 501 kişilik bir kapasiteye sahip olan okul, öğrencilere modern bir eğitim ortamı sunmak için tasarlandı. Bununla birlikte, spor ve konferans salonu gibi ekstra olanaklar da öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için düşünüldü.

İlk Ders Heyecanı

89 milyon 750 bin liralık yatırımla hayata geçirilen Atatürk Anadolu Lisesi, ilk ders zili çaldığında büyük bir heyecana sahne oldu. Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadooğlu, okulu gezen ve öğrencilerle bir araya gelen Dr. Vali Kemal Kızılkaya'ya okulu tanıttı. Vali Kızılkaya, okulun eğitim camiasına, şehre ve ülkeye önemli bir katkı sağlayacağına inancını dile getirdi.

Toplumsal Gelişime Katkı

Yenilikçi eğitim anlayışı ve modern altyapısıyla Atatürk Anadolu Lisesi, Siirt'in eğitim seviyesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.