Akbank'dan müjde: Faizsiz 20 bin TL nakit avans kampanyası başladı!

Akbank'dan müjde: Faizsiz 20 bin TL nakit avans kampanyası başladı!

Akbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak faizsiz 20 bin TL nakit avans kampanyasını duyurdu. İşte detaylar:

Akbank'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, mobil uygulama üzerinden Akbank kredi kartına ilk kez başvuran müşterilere özel faizsiz nakit avans imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında, müşteriler 20.000 TL'ye kadar olan tutarı %0 faizle ve 3 ay vadeli olarak kullanabilecekler.

Kampanya Koşulları ve Detayları

Kampanyadan yararlanmak için belirli şartlar bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir:

  • Kampanyadan yararlanabilmek için, 4 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess veya Wings asıl kart başvurusu yapılmalı ve kart başvurusu 30 Nisan'a kadar onaylanmalıdır.
  • Başvurusu onaylanan müşteriler, 15 Mayıs 2024 tarihine kadar, maksimum 20.000 TL tutarında ve 3 ay vadeyle %0 faizli taksitli avanstan faydalanabilirler.
  • Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil üzerinden kredi kartı başvurusunu tamamlayan müşteriler yararlanabilir.
  • Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşteriler faydalanabilir. 4 Nisan 2024 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler ise kampanyadan yararlanamazlar.
  • Kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin kullanılabilir taksitli avans limitleri, başvuru onay tarihinden itibaren 2 iş günü içinde tanımlanacaktır.

Kampanya Süreci ve Avantajları

Kampanya kapsamında, resmi tatil ve hafta sonları dâhil olmak üzere, Akbank Mobil üzerinden kredi kartına başvuran müşteriler için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü başlayacak ve en geç 2 iş günü içinde tamamlanacaktır.

Katılımcılar, belirtilen tarihe kadar yapacakları 20.000 TL'ye kadar ve 3 ay vadeli taksitli avans işlemlerinde %0 aylık akdi faiz oranından faydalanacaklardır. Belirtilen tutar ve vade dışındaki taksitli avans taleplerinde ise %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı uygulanacaktır.

Bireysel kartlara ait taksitli avans işlemlerinde herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Akbank, müşterilerine sunduğu faizsiz nakit avans kampanyası ile finansal ihtiyaçlarını uygun şartlarla karşılamak isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor. Kampanya koşullarını dikkatlice inceleyerek, avantajlı tekliften yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.