Ayçiçek Dev Yağında İndirim! Acele Edin!

Ayçiçek Dev Yağında İndirim! Acele Edin!

Ayçiçek Dev Yağında İndirim! Acele Edin!

Ayçiçek yağı, mutfaklarımızın vazgeçilmezlerinden biridir ve Çetinkaya Marketlerinde şimdi dev bir indirim fırsatıyla sizleri bekliyor! 5 litrelik ayçiçek yağında yapılan bu indirim kampanyasıyla alışverişinizi daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Çetinkaya Marketlerinden Dev İndirim Kampanyası!

Çetinkaya marketleri, yayınladığı indirim kataloğuyla tüketicileri cezbetmeyi başarıyor. "Keyifli alışverişin tadını çıkartın" sloganıyla duyurulan bu indirim kampanyası, 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak. Çetinkaya Marketleri'nin 1-15 Şubat 2024 tarihleri arasındaki aktüel kataloğu içerisinde birçok üründe büyük indirim fırsatları sizleri bekliyor.

Dev İndirim Ayçiçek Yağında!

Çetinkaya Marketlerinin indirim kataloğunda en dikkat çeken fırsat, 5 litrelik ayçiçek yağında geçerli olan büyük indirimdir. 15 Şubat tarihine kadar sürecek olan bu kampanyada, 5 litrelik ayçiçek yağı sadece 184 TL'ye satışa sunuluyor. Ancak stoklarla sınırlı olan bu ürünler için acele etmenizde fayda var. Çünkü indirim kataloğunda belirtilen fiyatlar, 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak.

Diğer İndirimli Ürünler!

Çetinkaya Marketlerinin indirimli ürünler kataloğunda sadece ayçiçek yağı değil, aynı zamanda birçok farklı üründe büyük indirimler bulunuyor. Örneğin, orkide ayçiçek yağı 5 litrelik şişede sadece 184,90 TL'ye, ABC matik çamaşır deterjanı çeşitleri 6 kg'lık ambalajında 144,99 TL'ye satılacak. Ayrıca tozşeker, eski kaşar peyniri, çay, sucuk, zeytin, beyaz peynir gibi ürünler de uygun fiyatlarla müşterilere sunulacak. Tüm bu indirimli fiyatlar, 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak.

İkinci Üründe %50 İndirim Fırsatı!

Çetinkaya Marketlerindeki indirim kampanyası sadece ayçiçek yağı ve temel gıda ürünleriyle sınırlı değil. Dr. Oetker ürünleri de ikinci üründe %50 indirim fırsatıyla müşterilere sunuluyor. Pudra şekeri, pizza kek harcı, profiterol harcı, puding, çikolata parçaları, hamur kabartma tozu, şeker vanilya gibi birçok Dr. Oetker ürününden birini alarak, diğerini %50 indirimli olarak satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.