Devlet İmkanlarıyla İş Fırsatları! Nisan Ayında 10 Binden Fazla İş Pozisyonu Açılacak!

Devlet İmkanlarıyla İş Fırsatları! Nisan Ayında 10 Binden Fazla İş Pozisyonu Açılacak!

Devlet İmkanlarıyla İş Fırsatları! Nisan Ayında 10 Binden Fazla İş Pozisyonu Açılacak!

Nisan ayı, kamuya personel alımları için heyecan verici bir döneme işaret ediyor. Devlet güvencesinde iş arayanlar için önemli fırsatlar sunan bu süreci yakından takip ediyoruz. Hangi kurumlar ne zaman personel alacak, başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar:

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (22 Nisan - 29 Nisan)

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, enerji sektöründe kariyer yapmak isteyenler için kapılarını açıyor. Başvuru süreci 22 Nisan'da başlıyor ve 29 Nisan'a kadar devam edecek.

İzmir Bakırçay Üniversitesi (3 Nisan - 17 Nisan)

İzmir Bakırçay Üniversitesi, akademik kadrosunu genişletmek için personel alımları yapıyor. 3 Nisan'da başlayan başvurular, 17 Nisan'a kadar devam edecek.

İçişleri Bakanlığı (22 Nisan - 26 Nisan)

Ülkenin güvenliği için önemli bir role sahip olan İçişleri Bakanlığı, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacak. Başvurular 22 Nisan'da başlayacak ve 26 Nisan'a kadar devam edecek.

Süleyman Demirel Üniversitesi (3 Nisan – 19 Nisan)

Eğitim sektöründe kariyer yapmak isteyenler için Süleyman Demirel Üniversitesi'nde fırsatlar var. Başvurular 3 Nisan'da başladı ve 19 Nisan'a kadar devam edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü (16 Nisan - 22 Nisan)

Enerji sektöründe iş arayanlar için Türkiye Taşkömürü Kurumu, sürekli işçi alımları yapıyor. Başvurular 16 Nisan'da başlayacak ve 22 Nisan'a kadar devam edecek.

Rekabet Kurumu Başkanlığı (5 Nisan - 5 Mayıs)

Rekabet Kurumu Başkanlığı, rekabet uzman yardımcısı pozisyonu için başvuruları kabul edecek. Başvuru süreci 5 Nisan'da başlayacak ve 5 Mayıs'a kadar devam edecek.

Muş Alparslan Üniversitesi (2 Nisan - 17 Nisan)

Muş Alparslan Üniversitesi, sözleşmeli personel alımları yapıyor. Başvurular 2 Nisan'da başladı ve 17 Nisan'a kadar devam edecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) (1 Nisan - 25 Nisan)

Türkiye'nin önde gelen araştırma kurumu TÜBİTAK, araştırmacı alımları yapıyor. Başvurular 1 Nisan'da başladı ve 25 Nisan'a kadar devam edecek.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (6 Mayıs - 24 Mayıs)

Kişisel verilerin korunması konusunda çalışmak isteyenler için Kişisel Verileri Koruma Kurumu, uzman yardımcısı alımları yapıyor. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak ve 24 Mayıs'a kadar devam edecek.

Uşak Üniversitesi (29 Mart - 19 Nisan)

Uşak Üniversitesi, sözleşmeli personel alımları için başvuruları kabul ediyor. Başvurular 29 Mart'ta başladı ve 19 Nisan'a kadar devam edecek.

Selçuk Üniversitesi (25 Mart - 15 Nisan)

Selçuk Üniversitesi, sözleşmeli personel alımları yapıyor. Başvurular 25 Mart'ta başladı ve 15 Nisan'a kadar devam edecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı (15 Nisan – 25 Nisan)

Maliye sektöründe kariyer yapmak isteyenler için Gelir İdaresi Başkanlığı, gelir uzman yardımcısı alımları yapıyor. Başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve 25 Nisan'a kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.