Eğitim Bir Sen Şubesi, Filistin İçin Zil Sesleri Eylemi!

Eğitim Bir Sen Şubesi, Filistin İçin Zil Sesleri Eylemi!

Eğitim Bir Sen Şubesi, Filistin İçin Zil Sesleri Eylemi!

Eğitim Bir Sen Van Şubesi, Filistin'deki acımasızlık olayları baş gösterir göstermez çeşitli eylem ve boykot etkinlikleri düzenleyerek hızla harekete geçti.

Filistin'e Destek Eylemleri

Filistin'deki vahşetin karşısında duran Şube, saha yürüyüşleri, basın açıklamaları ve farkındalık etkinlikleri gibi çeşitli faaliyetlerle tepkisini gösterdi.

Zil Sesi İle Filistin Dansı

Eğitim Bir Sen Şubesi, Filistin'deki olaylara dikkat çekmek amacıyla dünya çapında tanınan Filistin dansını ve onunla bağlantılı müziği telefon zil sesi olarak belirlemeye karar verdi.

Başkan Mehmet Ali Uca'nın Açıklamaları

Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, konu hakkında şunları dile getirdi:

"Filistin'de 116 gündür trajediler yaşanıyor. Dünya genelinde, 7 Ekim'den beri İsrail'e karşı çeşitli tepkiler görülmekte. Ülkemizde de zaman zaman protesto yürüyüşleri düzenlenmekte, Filistin'e destek etkinlikleri düzenlenmekte ve boykot çağrıları yapılmakta. Biz de eğitim camiası olarak bu etkinliklerde yer aldık. Boykotlara katıldık ve halkımızı bu yönde cesaretlendirdik."

Filistin İçin Müzikli Destek

Uca devam ederek şunları ekledi:

"Filistin davasını sürekli gündemde tutmak önemli. Bu bağlamda, Filistin ile özdeşleşen dansı biliyorsunuz. Artık bu dans, dünya genelinde tanınıyor ve Filistin dışındaki insanlar da Filistin'e destek olmak için bu dansı kullanıyor. Bu dansa yönelik bir müzik de geliştirildi ve dünya genelinde çeşitli platformlarda yayılmaya başlandı."

Zil Sesleriyle Farkındalık Oluşturma

Uca'nın ifadelerine göre, eğitim camiası olarak amaçları, bu müziği telefon zil sesi olarak belirleyerek Filistin davasının sürekli gündemde kalmasını sağlamak. Bu adımın, yerel düzeyde başlayıp daha geniş kitlelere ulaşmasını umuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.