Emeklilere Bankalardan Gelen 18 Bin TL ve 12 Bin TL'lik Nakit Promosyonlar!

Emeklilere Bankalardan Gelen 18 Bin TL ve 12 Bin TL'lik Nakit Promosyonlar!

Emeklilere Bankalardan Gelen 18 Bin TL ve 12 Bin TL'lik Nakit Promosyonlar!

ING Türkiye, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor. Bu avantajlardan biri, maaş tutarına göre değişen ve ek koşulsuz 18 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatıdır. ING Türkiye'ye emekli maaşını taşımak isteyenler, başvurularını ING Mobil üzerinden, e-Devlet Kapısı aracılığıyla veya ING şubelerine şahsen yapabilirler. Ayrıca, vadesiz hesaplarına bağlı otomatik fatura talimatları vererek ek 3 bin TL'ye kadar nakit promosyon kazanma şansına da sahiptirler. Bu kampanya, 3 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir ve emekli maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdünde bulunan tüm mevcut ve yeni müşterilere açıktır.

İş Bankası'ndan Emeklilere 12 Bin TL Nakit Promosyon

İş Bankası, SGK emeklilerine özel olarak 12 bin TL'ye kadar nakit promosyon sunmaktadır. Bu kampanya, 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklileri kapsamaktadır. Başvurular, internet bankacılığı veya İş Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Nakit Promosyon Kampanyalarından Nasıl Yararlanılır?

Bu kampanyalardan faydalanmak isteyen emeklilerin, belirtilen tarih aralıklarında ilgili bankalara başvurmaları gerekmektedir. Emekli maaşını ING Türkiye veya İş Bankası'ndan almaya başlamak, aynı zamanda çeşitli bankacılık işlemleri için avantajlar sunmaktadır. Bankaların mobil ve internet bankacılığı hizmetleri, finansal işlemlerinizi kolayca yönetmenizi sağlar.

Neden Nakit Promosyon Kampanyalarını Değerlendirmelisiniz?

Emekli maaşınızı taşıyarak nakit promosyon kazanmak, anlık finansal rahatlamanın yanı sıra uzun vadede ekonomik avantajlar sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.