Emeklilere Dev Promosyon! Bankalar Rekabeti Kızıştırdı, 20.000 TL'ye Varan Ödemeler!

Emeklilere Dev Promosyon! Bankalar Rekabeti Kızıştırdı, 20.000 TL'ye Varan Ödemeler!

Emeklilere Dev Promosyon! Bankalar Rekabeti Kızıştırdı, 20.000 TL'ye Varan Ödemeler!

Nisan ayında bankalar arasındaki rekabet kızışarak emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde önemli değişiklikler yaşandı. Birçok banka, emeklilere cazip promosyonlar sunmaktadır. En yüksek promosyon ödemesini yapan bankaları sizler için derledik.

Ziraat Bankası Promosyonları

Ziraat Bankası, SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaşlarını alan vatandaşlara 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. Banka, promosyon ödemelerini üç yıllık peşin olarak gerçekleştirmektedir. Emekliler, maaşlarını üç yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığıyla almak kaydıyla bu promosyondan faydalanabilirler.

Akbank'tan Promosyon Fırsatı

Akbank, emekli maaşını alanlara 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. Ayrıca, 2.500 TL chip-para ile toplamda 17.500 TL'ye varan ödül fırsatı sunulmaktadır. Promosyon miktarı, emekli maaşının tutarına göre değişiklik göstermektedir.

Türkiye Finans'tan Nakit Promosyonlar

Türkiye Finans, emeklilere 14.500 TL'ye kadar nakit promosyon ve ödül fırsatı sunmaktadır. Emekli maaşlarını Türkiye Finans aracılığıyla alanlara çeşitli tutarlarda promosyon ödemeleri yapılmaktadır.

ING Promosyonları

ING Bank, emekli maaşını ING'ye taşıyanlara 18.000 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunmaktadır. Emekli aylığı tutarına göre değişen promosyon miktarları ile emeklilere cazip avantajlar sunulmaktadır.

Yapı Kredi'den Nakit Promosyon

Yapı Kredi, tüm emeklilere 18.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunmaktadır. Promosyon tutarı, emekli maaşının belirli bir aralığına göre değişiklik göstermektedir.

Denizbank Emeklilere Promosyon Fırsatı

Denizbank, emekli maaşını Denizbank'tan 3 yıl süreyle alanlara 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunmaktadır. Promosyon miktarı, emekli maaşının tutarına bağlı olarak değişmektedir.

Garanti BBVA Promosyonları

Garanti BBVA, emekli maaşını bu bankadan alanlara 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunmaktadır. Promosyon miktarı, emekli maaşının tutarına göre değişiklik göstermektedir.

QNB Finansbank'tan Emeklilere Özel Avantajlar

QNB Finansbank, emeklilere 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim sunmaktadır. Promosyon tutarı, emekli maaşının belirli bir aralığına göre değişmektedir.

Fibabanka Emeklilere Promosyon Ödemeleri

Fibabanka, emekli maaşını bu bankadan alanlara çeşitli tutarlarda promosyon ödemeleri yapmaktadır. Promosyon miktarı, emekli maaşının belirli bir aralığına göre değişiklik göstermektedir.

Vakıfbank'tan Emeklilere Özel Promosyonlar

Vakıfbank, emeklilere özel promosyonlar sunmaktadır. Emekli maaşının tutarına göre değişen promosyonlarla emeklilere cazip avantajlar sağlanmaktadır.

İş Bankası Emekli Promosyonları

İş Bankası, emekli maaşını bu bankadan alanlara çeşitli tutarlarda nakit promosyon ödemeleri yapmaktadır. Emekli maaşının tutarına göre belirlenen promosyonlarla emeklilere avantajlar sunulmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.