Emeklilerin Beklediği Müjdeli Haber!

Emeklilerin Beklediği Müjdeli Haber!

Emeklilerin Beklediği Müjdeli Haber!

Uzman isim Temmuz ayında zam bekleyen emekliye kötü haberi açıkladı.

Emeklilerin Temmuz Ayı Heyecanı Karanlık Gelişmelerle Sarsılıyor

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zamma çevrildi. Ancak emeklilerin beklentileri karşısında kara bulutlar dolaşıyor. Enflasyonun artması ve beraberinde gelen hayat pahalılığı, emeklilerin belini bükmeye devam ediyor.

Temmuz Ayında Emekli Maaşlarına İlişkin Endişe Artıyor

Açlık sınırının 16 bin TL'nin üzerine çıktığı bir ortamda, en düşük emekli maaşıyla yaşamak giderek imkansız hale geliyor. Temmuz ayı, umut kapısı olarak görülse de, beklentilerin gerçekleşmemesi emeklileri endişelendiriyor.

Uzman Uyarıyor: Emeklilerin Beklediği Artışlar Gerçekleşmeyebilir

Çalışma Ekonomisi Uzmanı Özgür Müftüoğlu, emeklilerin beklediği Temmuz maaşına ilişkin kara haberi duyurdu. Müftüoğlu, hükümetin emeklilerin tepkilerini anlaması gerektiğini ve önümüzdeki dönemde koşullarını iyileştirecek beklentilerin gerçekçi olmadığını belirtti.

Vergi ve Gider Artışları Emeklileri Zorluyor

Müftüoğlu, emeklilere ve asgari ücretlilere ayrılan payın düşürüleceğini ve vergilerin artacağını vurgulayarak, önümüzdeki dönemde emeklilerin refahlarının artmasını veya gelir düzeylerinin yükselmesini beklemenin gerçekçi olmadığını ifade etti. Emeklilerin maalesef daha derin bir yoksulluk dönemine gireceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.