Engelli KPSS Yerleştirme Sonuçları! Ne Zaman Açıklanacak?

Engelli KPSS Yerleştirme Sonuçları! Ne Zaman Açıklanacak?

Engelli KPSS Yerleştirme Sonuçları! Ne Zaman Açıklanacak?

Uzun bir süredir çalışmaların yoğunlaştığı KPSS süreci sona ermiş olsa da bazı bölümlerin sonuçları hala açıklanmadı. Engelli KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise hala merak konusu.

Engelli KPSS Sonuçları ve Atama Süreci

2024 yılı için beklenen engelli memur atama süreçleri büyük bir heyecanla devam ediyor. EKPSS sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından şimdi de yerleştirme süreci gündeme geldi. İşte bu konuyla ilgili detaylar…

ÖSYM'den Açıklama Geldi!

ÖSYM, merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulundu! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kapsamında gerçekleştirilen tercih süreci zamanında sona erdi. Engelli memur adayları tercihlerini yaparak kamu kurumlarındaki boş kadrolara yerleşme şansı elde ettiler. Tercihlerin tamamlanmasıyla birlikte gözler şimdi ÖSYM'nin sonuçları ne zaman açıklayacağına çevrildi. Şubat ayında engelli atama sonuçlarının açıklanması merak ediliyor.

Tercih Sonuçları Bekleniyor

Tercih sonuçlarının açıklanıp açıklanmayacağı merak konusu haline geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, yeni yılın başında 2392 engelli vatandaşın atamasının en kısa sürede yapılacağını duyurmuştu. Şubat ayının başında sonuçların açıklanması bekleniyordu, ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.