Faizsiz Kredide Devrim: Geri Ödemeli, Bekleme Süresi Sadece 2 Yıl!

Faizsiz Kredide Devrim: Geri Ödemeli, Bekleme Süresi Sadece 2 Yıl!

Faizsiz Kredide Devrim: Geri Ödemeli, Bekleme Süresi Sadece 2 Yıl!

Türkiye'de genç girişimcilere yönelik önemli bir destek programı hayata geçiriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'teki açıklamasında gençlere özel yeni bir destek programını duyurdu. Bu program kapsamında, kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere, bakanlık tarafından 150 bin TL'ye kadar faizsiz ve geri ödemesi 2 yıl ertelenmiş kredi imkanı sunulacak.

Bakanlığın Gençlere Sunduğu Destekler

Gençlerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle iş kurma fırsatı bulamadığı durumlarda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın başlattığı destek programı önemli bir çıkış noktası olacak. Bakan Göktaş, 2024 yılı bütçesi üzerine yapılan TBMM görüşmelerinde, bakanlığın şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve 2024 hedeflerini detaylandırdı.

Engelli Vatandaşlara Yönelik Önemli Adımlar

Bakanlık, engelli vatandaşlar için de önemli çalışmalara imza atıyor. Göktaş'ın vurguladığı üzere, son 21 yılda kamuda engelli memur sayısı 12 kat artırıldı ve 68 binden fazla memur atanması gerçekleştirildi. 2024 yılının ilk ayında 2 bin 392 engelli memur alımı yapılacağı müjdesi de verildi.

Genç Girişimcilere Sunulan İmkanlar

Kendi işini kurmak isteyen gençlere sağlanan 150 bin TL'ye kadar faizsiz ve geri ödemesi 2 yıl ertelenmiş kredi, genç girişimcilerin iş kurma hayallerini gerçekleştirmelerine destek olacak. Bu kredi, genç girişimcilerin ekonomik zorlukları aşarak kendi işlerini kurma fırsatı sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.