Garanti BBVA İle Defacto'da Muhteşem İndirimler Sizi Bekliyor: 350 TL'ye Varan Fırsatlar!

Garanti BBVA İle Defacto'da Muhteşem İndirimler Sizi Bekliyor: 350 TL'ye Varan Fırsatlar!

Garanti BBVA ile Defacto'da 350 TL'ye kadar indirim fırsatı! GIYIM350 kodu ile moda alışverişinizi avantajlı hale getirin...

Bu kampanya ile birlikte toplamda tam 600 TL tasarruf etme fırsatını kaçırmayın. Moda tutkunları için eşsiz bir fırsat! Hemen Defacto'yu ziyaret edin ve bu cazip kampanyadan yararlanın!

Şaşırtıcı Kampanya Sizi Bekliyor!

Garanti BBVA, 5-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampanya ile müşterilerine avantajlar sunmaya devam ediyor. Kampanyaya katılmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirin ve "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip ederek yeni bireysel müşteriler olarak GIYIM350 promosyon kodunu kullanabilirsiniz.

Promosyon Kodunu Nasıl Kullanabilirsiniz?

Promosyon kodunu kullanmak için, Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki Profil ve Ayarlar bölümündeki "Promosyon Kodu Paylaş/Gir" alanına girilmesi gerekmektedir. Bu şekilde kodu girmiş olan müşterilere, Defacto mağazalarında, www.defacto.com.tr ve Defacto mobil uygulamasında geçerli olan 350 TL indirim kodu sunulacak.

Avantajlı Alışverişin Tadını Çıkarın

Müşteriler, 351 TL ve üzeri alışverişlerinde bu indirim kodunu kullanarak avantajlı alışveriş yapabilecekler. Garanti BBVA'nın bu kampanyası, müşterilerine finansal çözümler sunmanın yanı sıra giyim alışverişlerinde de tasarruf etme fırsatı sunuyor.

Defacto Bonusları Sizleri Bekliyor!

Garanti BBVA müşterileri, Defacto indirim koduna Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndaki kampanyalar alanından ulaşabilirler. İlgili alanda bulunan çan ikonuna mobil uygulama içerisinde tıklayarak ve ardından sağ üst köşedeki "hediye paketi" ikonuna dokunarak kampanyalara erişebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.