Halkbank’tan 0.55 Faizle 6 Ay Ertelemeli Kredi! Başvuru Şartları Neler?

Halkbank’tan 0.55 Faizle 6 Ay Ertelemeli Kredi! Başvuru Şartları Neler?

Halk Bankası normalleşme sürecine dört yeni kredi paketi ile katkı sağlayacağını duyurmuştu. Halkbank avantajlı konut kredisi ile yüzde 0.64 ile sıfır, yüzde 0.74 faizle ikinci el ev alma, sosyal hayatı destek kredisi ile yüzde 0.55 oranıyla eşya alma, 0.49 / 0.69 taşıt kredisi kampanyası ve tatil destek kredi paketi ile düşük faizli kredi kullanma imkanı sunmuştu. Başlatılan kampanyalar kapsamında açıklanan başvuru şartları ve anlaşmalı firmalar listesi yayımlandı.

Halkbank tarafından başlatılan yeni kredi kampanyası büyük ilgi görmeye devam ederken Halkbank anlaşmalı firmalar için beklenen listeyi yayımladı.

HALKBANK 0.55 FAİZLE SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ PAKETİ KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Halk Bankası sosyal hayatı destek kredisi paketi ile yüzde 0.55 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı sunuldu. 

Söz konusu kredi paketi sadece mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri gibi ihtiyaçlarını karşılamalarına izin verilecek.  30 bin liraya kadar olan kredi ihtiyaçları için anlaşmalı firmalar üzerinden kullanılan kredi paketlerinde yüzde 0.55 oranı ile kredi imkanı sunulacak. Üstelik kullanılan kredi tutarının ilk taksit ödemesi 6 ay ertelenebilecek.

HALKBANK 0.55 FAİZ ORANI İLE ANLAŞMALI FİRMALAR HANGİLERİ? İŞTE ANLAŞMALI FİRMALARIN LİSTESİ

Anlaşmalı firmalar üzerinden yapılan alışverişlerde sosyal hayatı destek kredisi için faiz oranı yüzde 0.55 olarak uygulanırken diğer firmalardan alınan mobilya, tekstil ve beyaz eşya ürünleri için ise kredi oranı 0.82 olarak uygulanacak. 

Emlak365.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.