Hamza Aydoğdu Yine Gönülleri Fethetti

Hamza Aydoğdu Yine Gönülleri Fethetti

Türkiye'nin Böyle Valilere İhtiyacı Var

İyi Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk sosyal medya hesabından, köy muhtarının tehdit ettiği okul müdürüne sahip çıkan valiyi yazdı . 

İşte o paylaşım:

Köy muhtarının tehdit ettiği okul müdürüne sahip çıkan Vali’nin kim olduğu konusunda İsmail Koncuk’un bilgisine başvurmak üzere kendisini aradık .

Koncuk , sosyal medya hesabından paylaştığı twitle ilgili açıklamaları detaylı olarak anlattı , ancak isim vermenin doğru olmayacağını söyledi .

İsmail Koncuk ; “ Türkiye’bin böyle devlet adamlarına ihtiyacı olduğunu , okul müdürüne yapılan tehditi, Vali’nin kendi üzerine alıp gece evinden çıkarak muhtara gitmesi ve okul müdürüne sahip çıkılmasının çok önemli olduğunu söyledi .

İsmail Koncuk’un övgü dolu sözlerle bahsettiği ve ismini vermediği Vali ; Aksaray’ın öğretmen kökenli Valisi Hamza Aydoğdu ...

Konuyla ilgili derinlemesine bir araştırma yaptık. Bu olayın Aksaray’da yaşandığını , konunun doğru olduğunu öğrendik.

“Muhtar tarafından tehdit edilen okul müdürünü , Vali Hamza Aydoğdu’nun yanına alarak gece 23:00 gibi köy muhtarına gittiği ve okul müdürünün sahibi benim dediğini ...” öğrendik.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu tebrik ediyoruz .

Vali olduktan sonra da sosyal medya hesabından tüm öğretmenlere sahip çıkan, hangi ilde olursa olsun soru soran öğretmenlere cevap veren , yardım eden bu valinin tüm valilere örnek olması gerekir .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.