Heyecan Verici Gelişme: Ortaokul ve Liselerde Matematik Dersleri İçin Yepyeni 3 Aşama!

Heyecan Verici Gelişme: Ortaokul ve Liselerde Matematik Dersleri İçin Yepyeni 3 Aşama!

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün duyurusuna göre 2023 İstanbul Bilim Olimpiyatları için başvurular başlamış durumda. Ortaokul ve liselerden katılım mümkün olacak. İşte detaylar:

Yarışma Detayları: Ortaokullardan 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri matematik olimpiyatına katılabilecekler. Liseler ise matematik, fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar derslerinden olimpiyatlara katılma fırsatına sahip olacaklar.

Başvuru Süreci: İSBO 2023 başvuruları iki aşamalı olarak gerçekleşecek. Bireysel başvurular 17 Kasım itibariyle başladı ve 20 Kasım'a kadar devam edecek. Ardından kurumsal başvurular 20-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler önce kendi okullarında ön elemeden geçecekler ve sonrasında İstanbul genelindeki uygulama merkezlerinde diğer öğrencilerle yarışacaklar.

Katılım Şartları: İstanbul genelindeki resmi ve özel ortaokul/imam hatip ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile Özel Öğretim Kurumları, Ortaöğretim, Din Öğretimi ile Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı liselerin hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf seviyelerindeki öğrenciler yarışmaya katılabilecekler.

Katılım Bilgileri: Yarışmaya katılım ücretsizdir ve gönüllülük esastır.

Başvuru süreleri ve katılım şartlarına uygun olan öğrencilerin bu fırsattan yararlanması için detaylı bilgilere İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi duyurularından ve ilgili kaynaklardan ulaşabilirler. Başvuru yapacak tüm öğrencilere başarılar dilerim!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.