İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğretmenlere Müjde!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğretmenlere Müjde!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğretmenlere Müjde!

24 Kasım Öğretmenler Günü için heyecan dorukta! Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu özel gün için harekete geçerek öğretmenlere özel bir indirim protokolü imzaladı. İşte detaylar!

Öğretmenler İçin İmzalanan Özel İndirim Protokolü

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı. Protokol, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile İl Milli Eğitim Müdürü arasında sağlanan bir işbirliğini temsil ediyor.

İşbirliği Detayları

Bu anlamlı işbirliği kapsamında, öğretmenlere özel indirimlerin uygulanacağı işletmelerle yapılan protokol, öğretmenlerin 24 Kasım'da indirimli alışveriş yapma fırsatını sunuyor.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eli öpülesi öğretmenlerin kutsallığına inanıyorum. İndirim kampanyamızı tüm esnafımıza duyurduk. Esnafımıza şimdiden vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öğretmenler Günü'ne Özel Duyuru

24 Kasım'a sayılı günler kala, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliğiyle yapılan bu duyuru, öğretmenleri sevindiren bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. İndirim protokolü ile öğretmenler, bu özel günlerinde alışverişlerinde avantajlı olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.