MEB Güncel Müfredatı Sarsıyor! Öne Çıkan Konularla İlgili Bomba Açıklama Geldi!

MEB Güncel Müfredatı Sarsıyor! Öne Çıkan Konularla İlgili Bomba Açıklama Geldi!

MEB Güncel Müfredatı Sarsıyor! Öne Çıkan Konularla İlgili Bomba Açıklama Geldi!

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir gündemde olan müfredat değişikliği konusunda önemli bir aşamaya geldi. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte, yakın zamanda güncel müfredatın detayları kamuoyu ile paylaşılacak.

Sodimer Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan'ın Açıklamaları

Müfredat çalışmalarının merkezinde yer alan Sodimer Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Türkçe dersinin, 4 temel beceri açısından tüm kademelerde öncelikli bir konu olduğunu vurgulayan Eraslan, sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Türkçe Dersi ve Yenilikler

Türkiye Gazetesi'ne konuşan Eraslan, yeni müfredat çalışmalarında öğretmenlerin yer almaması eleştirilerine cevap verdi. Eraslan, 260 öğretmenin müfredat çalışmalarına katıldığını belirtirken, ayrıca 200'e yakın akademisyenin de bu sürece dahil olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Levent Eraslan'ın Gönderisi

Prof. Dr. Levent Eraslan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Dört dil becerisi (dinleme, konuşma, okuma, yazma) okul öncesi dönemden itibaren lise kademesi dahil eğitimde bütüncül olarak öncelenmiştir. #müfredat" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.