MEB'den Öğretmenlere Müjde!
MEB'den Öğretmenlere Müjde!
Milli Eğitim Bakanlığı'nın son açıklamaları, öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem için alınan kararlar, eğitim kurulu ve zümre toplantılarının önemini vurguluyor. İşte detaylar:
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Yeni Kararlar
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerle paylaştığı yeni kararlarla dikkat çekiyor. İlk dönemin ardından yeni bir başlangıca hazırlanan öğrenci ve öğretmenler için alınan bu kararlar, özellikle toplantı etkinliklerine odaklanıyor. Bakanlık, okullarda düzenlenen eğitim kurulu ve zümre toplantılarının artırılması gerektiğini vurguluyor. Bu kapsamda, ilçe bazında yüz yüze sınıf ve alan zümre toplantıları düzenlenecek.
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nden Önemli Duyuru
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı okullar için yapılan duyuruda, ilçe sınıf/alan zümre toplantılarına dikkat çekiliyor. Toplantıların daha etkin hale getirilmesi amacıyla yüz yüze gerçekleştirilmesi gerektiği vurgulanıyor. Bu kapsamda, eğitim kurumu sınıf/alan zümre toplantıları 7 Şubat 2024 tarihinde planlanmış durumda. Toplantı saatleri ise ilgili okul müdürlükleri tarafından belirlenecek.
Yönetmelik ve Yönergelerde Yeni Değişiklikler
Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim kurulları ve zümreler için yeni yönergeler yayınladı. Bu kapsamda, ilçe sınıf/alan zümre toplantılarının 8 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Planlamalar, ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılacak. Ayrıca, toplantılara ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin de katılması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.