Milli Eğitim Devrimi: Artık Bir Video Yetmez! Bakanlığın Sürpriz Kararıyla Eğitimde Yeni Dönem Başlıyor!
Milli Eğitim Devrimi: Artık Bir Video Yetmez! Bakanlığın Sürpriz Kararıyla Eğitimde Yeni Dönem Başlıyor!
Son günlerde yapılan bir açıklama ile Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 13 - 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği seminerlerin online olarak ÖBA üzerinden yapılacağını bildirdi. Yüz yüze seminer kararının ardından alınan bu online karar, öğretmenler arasında memnuniyetle karşılandı. Detayları inceledik.
Tek Video Yeterli Değil: Yeni Kural
Önceki seminerlerde öğretmenler, ÖBA üzerinden yayınlanan bir video izleyerek seminer çalışmalarını tamamlıyorlardı. Ancak bu kez, resmi yazıda yapılan bir değişiklik dikkat çekiyor. Artık sadece bir video izlemek yeterli değil. Bakanlık, seminer çalışmalarını tamamlamak için öğretmenlere bir adım daha ileri gitmelerini öneriyor.
Birim Amirlerinin Sunumları Önemli!
Bu dönemde, Bakanlığın birim amirlerinin sunumlarından oluşan eğitimleri tamamlayan öğretmenler, seminer çalışmalarını tamamlamış kabul edilecekler. Artık en az bir video izlemek yerine, Bakanlığın özel sunumlarına odaklanmak gerekiyor. Bu değişiklikle birlikte, Kasım seminer çalışmalarında ÖBA üzerinden yayınlanan tüm videoların izlenmesi gerekmekte.
ÖBA ile Kasım Seminer Çalışmaları
Bu yeni kural, öğretmenlerin mağduriyet yaşamamasını amaçlıyor. Kasım seminerleri başlığı altında yayımlanan tüm videoların izlenmesi, öğretmenlere daha kapsamlı bir eğitim deneyimi sunmayı hedefliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.