O İlde Okul Bir Gün Kapalı!

O İlde Okul Bir Gün Kapalı!

O İlde Okul Bir Gün Kapalı!

İskenderun'un sahil kesiminde yaşanan şiddetli fırtına ve su baskını, 4 Milli Eğitim okulunda bir günlük eğitime ara verilmesine neden oldu. İlçe Kaymakamı Mehmet Sefa Demiryürek tarafından yapılan duyuruyla birlikte detaylar ortaya çıktı.

Hava Koşullarının Eğitime Etkisi

İskenderun ilçesindeki sahil kesimi, yaşanan fırtına ve su baskını nedeniyle ciddi şekilde etkilendi. Özellikle Kahramanmaraş merkezdeki depremler sonrasında İskenderun bölgesinde meydana gelen çöküşler, sahil kesimini her yağmur ve fırtına durumunda sular altında bırakıyor. Hafta sonundaki hava olayları, fırtına ve su baskınının sürmesiyle bölge halkının yaşamını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ayrıca, yaşanan olaylar sonucunda kıyıya vuran balıklar da dikkat çekiyor.

İskenderun Kaymakamı'ndan Açıklama

İskenderun Kaymakamı Mehmet Sefa Demiryürek, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçede bulunan 4 okulda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Kaymakam Demiryürek’in paylaşımında şu ifadeler yer alıyor: “Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi, Hanifi Uysal Ortaokulu ve aynı binayı kullanan İnönü Ortaokulu, bahçelerindeki su birikmesi ve ulaşım yollarının kapalı olması sebebiyle eğitim öğretime yarın da ara vereceklerdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.