Öğretmenler İçin Müjde: Yeni Sınav Görevleri Yayınlandı!

Öğretmenler İçin Müjde: Yeni Sınav Görevleri Yayınlandı!

Öğretmenler İçin Müjde: Yeni Sınav Görevleri Yayınlandı!

Öğretmenler için ek gelir kapısı niteliğindeki sınav görevlerine başvuru yapmak artık daha da kolaylaşıyor. ÖSYM tarafından duyurulan yeni sınav görevleri, öğretmenlere ek gelir imkanı sunuyor. İşte detaylar:

ÖSYM Tarafından Belirlenen Yeni Sınav Görevleri

Öğretmenler, sınavlarda görev alarak ek gelir elde etme fırsatını kaçırmak istemiyor. ÖSYM'nin duyurusuna göre, 2 farklı sınav için görev alabilecekleri açıklandı.

EKYS Sınavı Görev Başvuruları Başladı!

ÖSYM tarafından hazırlanan Eğitim Kurumları Yönetici Seçme Sınavı (EKYS), 18 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bu sınav için görevli öğretmen başvuruları başladı. Öğretmenler, EKYS sınavında görev alarak ek gelir elde etme fırsatını değerlendirebilirler.

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ve Gözlemcilik Görevi İçin Başvurular Açık!

ÖSYM uzman yardımcılığı giriş sınavı, 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacak. Bu sınavda, sınav merkezi ve bina görevleri ile gözlemcilik görevi için başvurular da başladı. Öğretmenler, bu sınavda da görev alarak ek gelir elde etme şansını yakalayabilirler.

Başvuru İşlemleri ve Detaylar

Her iki sınav için başvurular, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Öğretmenler, başvuru süreci hakkında detaylı bilgiye ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilirler. Son başvuru tarihine kadar başvurularını tamamlayarak, sınav görevlerinden birinde yer alma fırsatını kaçırmamalıdırlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.