Öğretmenler İçin Yenilik: Ali Yalçın'dan Seminer Dönemi Sürprizi!

Öğretmenler İçin Yenilik: Ali Yalçın'dan Seminer Dönemi Sürprizi!

Öğretmenler İçin Yenilik: Ali Yalçın'dan Seminer Dönemi Sürprizi!

Mazeretine rağmen yer değişikliği yapamadığı için ara tatil dönemlerini bir haftalığına da olsa aile bütünlüğünün sağlanması için vesilesi gören öğretmenlerimizin haklı beklentileri nedeniyle serzenişlerine neden olmuştur.

Online Mesleki Eğitim: İnternetin Gücü

13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Mesleki Eğitim Çalışmalarını artık öğretmenlerimiz http://eba.gov.tr üzerinden online izleyebilecekler. İnternetin gücü, bu değişiklikle öğretmenlerimizin aileleriyle daha fazla zaman geçirmelerine olanak tanıyacak.

Moral ve Motivasyonun Artışı

Bu yeni yaklaşım, öğretmenlerimizi mutlu edecek, moral ve motivasyonlarını artıracak. Özellikle ailelerinden uzak kalan öğretmenler, artık online eğitim sayesinde ailelerine daha fazla zaman ayırabilecekler.

Öğretmenlerin Beklentileri

Beklentiyi yetkili sendika olarak yetkililere taşıdık. Öğretmenlerimizin nabzını tutan ve taleplerine, haklı ve makul beklentilerine duyarlı olan bakanlığın, öğretmenlerin sesine kulak vererek bu konuda gereğini yapacağına yönelik inancımızı koruyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.