Öğretmenlere Yeni Sınav Görevi!

Öğretmenlere Yeni Sınav Görevi!

Öğretmenlere Yeni Sınav Görevi!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi bitirme sınavları için görev talep ekranını açtı. Öğretmenlere yönelik düzenlenen bu sınavlarda, 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan 3 oturum için görev almak isteyen eğitimciler için önemli bir fırsat sunulmaktadır.

AUZEF 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sınav Süreci

Yeni eğitim-öğretim yılı güz dönemi bitirme sınavları için başlayan süreç, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından başlatıldı. 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleşecek sınavlar, öğretmenlere Salon Başkanı, Gözetmen veya Yedek Gözetmen olarak görev alma imkanı tanıyor.

Görev Talepleri İçin Son Tarih: 17 Aralık 2023

Sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler, AUZEF gis sistemi üzerinden 17 Aralık 2023 tarihine kadar görev talebinde bulunabilirler. Bu tarih, görev talepleri için son başvuru tarihidir. Eğitimciler, belirlenen tarih aralığında başvurularını yaparak sınavlara katılım sağlama fırsatını değerlendirebilirler.

AUZEF Sınav Görev Talep İşlemleri

Sınav görev talepleri, AUZEF gis sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte yer almak isteyen öğretmenler, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak görev taleplerini iletebilirler:

AUZEF Sınav Görev Talep İçin TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.