Okul çıkışında kaçırdığı 14 yaşındaki kıza tecavüz edip, öldürdü

Okul çıkışında kaçırdığı 14 yaşındaki kıza tecavüz edip, öldürdü

Okul çıkışında kaçırdığı 14 yaşındaki kıza tecavüz edip, öldürdü

Fransa’da 17 yaşındaki göçmen Venesa, Romain C. tarafından tecavüz edildikten sonra öldürüldü. Romain C.’nin cinsel tacizden kaydı olduğu ortaya çıktı.

Fransa’nın Tonneins kentinde göçmen kız çocuğunun tecavüz edilerek öldürülmesi, büyük tepki çekti. 31 yaşındaki Romain C isimli “beyaz Fransız”, İspanya’dan Fransa’ya yerleşen Kolombiya asıllı göçmen bir ailenin çocuğu Venesa’yı, cuma günü okul çıkışında araçla kaçırdı. Saldırgan Romain C, tecavüz ettikten sonra kız çocuğunu öldürdü.

DAHA ÖNCE KAYDI VARDI

Cinsel tacizden daha önce de kaydı bulunan Romain C, ailenin şikayeti üzerine yapılan inceleme sonucu teşhis edildi. Romain C, jandarma tarafından yakalandıktan sonra uyuşturucu kullandığını, ardından Venesa’yı öldürdüğünü ve cesedini Tonneins’in kuzeyindeki Birac-sur-Trec’te terkedilmiş bir eve sakladığını itiraf etti. Maktul Venesa’nın cesedi otopsiye gönderilirken savcılık, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

asuocbaksncma.jpg

Bölge halkı, 25 Kasım Cuma günü Venesa için ayin yapacak. Olayı protesto edecek halk, Venesa’nın ailesine destek için yürüyecek. Venesa’nın ailesinin avukatı Christine Roul ise, ailenin kenti terk etme niyetinde olduğunu açıkladı.

Ülkede, göçmenlere yönelik emniyet tedbirlerinin yetersiz olduğu ve çok sayıda göçmenin cinayete kurban gitmesi tartışılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenlericin.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.