Okul Müdürüyle Yaşanan Tartışma, Lise Öğrencisinin İntiharına Neden Oldu

Okul Müdürüyle Yaşanan Tartışma, Lise Öğrencisinin İntiharına Neden Oldu

Okul Müdürüyle Yaşanan Tartışma, Lise Öğrencisinin İntiharına Neden Oldu

Şırnak Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde trajik bir olay meydana geldi. İddialara göre, bir öğrenci okul müdürü ile yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yaşamına son verdi. Bu üzücü olay, 'Barınamıyoruz Hareketi' adlı sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuruldu.

Olayın Detayları ve Gelişmeler

11 Aralık 2023 tarihinde, Şırnak Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğrenci ile okul müdürü arasında geçen bir tartışma sonucunda trajik bir intihar gerçekleşti. İddialara göre, okulun yurdunda kalan öğrenci, müdür ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle yurttan çıkarıldı. Yurttan ayrıldıktan sonra maalesef genç öğrenci intihar etti.

'Barınamıyoruz Hareketi' ve Sosyal Medya Duyurusu

Gelişen olaylar üzerine, öğrenci barınma sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlayan 'Barınamıyoruz Hareketi', sosyal medya hesapları üzerinden acı haberi duyurdu. Hareketin hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Bir öğrenci daha intihar etti! Şırnak Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yurdu'nda kalan bir öğrenci, yurt müdürü ile yaşadığı anlaşmazlık sonrasında yurttan çıkarıldı. Öğrenci, yurttan ayrıldıktan sonra maalesef intihar etti. Ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Olayın derhal aydınlatılmasını bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.