Özge Özpirinçci diziden çıkarıldı! Kıvanç Tatlıtuğ ‘un yeni Partneri bakın kim olacak?

Özge Özpirinçci diziden çıkarıldı! Kıvanç Tatlıtuğ ‘un yeni Partneri bakın kim olacak?

Özge Özpirinçci diziden çıkarıldı! Kıvanç Tatlıtuğ ‘un yeni Partneri bakın kim olacak?

Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dijital platform üzerinden yayınlanacak olan yeni bir projede hayranları ile buluşmak için gün sayıyor! Herkesin merakla beklediği ve detaylar hakkında bilgilerin de yavaş yavaş servis edildiği yeni projede Kıvanç Tatlıtuğ’a eşlik edecek ismin Özge Özpirinçci olduğu belirtilmişti. Daha öncesinde de "Yakamoz S-245" dizisi ile sevenlerin karşısına çıkan iki ünlü oyuncu, uyumları ile herkesin beğenisini kazanmıştı. Ancak bugün Kıvanç Tatlıtuğ ’un yeni yayınlanacak "Aile" dizisinde başrolü paylaşacak partnerinin Özge Özpirinçci olmayacağı açıklandı. Son dakika yaşanan bir gelişme ile dizinin kadrosundan çıkarılan güzel oyuncu Özge Özpirinçci’nin yerine kimin geleceği ise merak konusu oldu. İddialara göre ‘Aile’ isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak kişinin güzel oyuncu Serenay Sarıkaya olacağı söylenmekte. Hatta proje ekibinin güzel oyuncu ile masaya oturup anlaşma yaptığı da iddialar arasında yer alan bir diğer gelişme.

Edinilen bilgilere göre dizinin yapımcısı Kerem Çatay; daha önce "Yakamoz S-245" isimli dizide birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci'yi bir araya getirmekte son anda vazgeçti. Aile dizisindeki psikolog rolü için önce Özge Özpirinçci'nin adı geçerken; yapımcının son anda karar değiştirmesi ile güzel oyuncu kadro dışı kaldı. Dizideki psikolog Devin rolünün Serenay Sarıkaya tarafından canlandırılacağı da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenlericin.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.