QNB'den Dev İhtiyaç Kredisi Fırsatı: Sıfır Faiz Oranlarıyla 50.000 TL Kredi!

QNB'den Dev İhtiyaç Kredisi Fırsatı: Sıfır Faiz Oranlarıyla 50.000 TL Kredi!

QNB Finansbank'tan yeni müşterilere özel 50.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı! Aylık 5.055 TL taksitlerle, yüzde 2,39 faiz oranıyla hızlı nakit çözüm için başvurunuzu QNB Mobil veya web sitesi üzerinden yapın.

Türkiye'de son yıllarda artan enflasyon ve yüksek yaşam maliyeti, insanların nakit ihtiyaçlarını artırdı. Devlet desteği alamayanlar için bankalar, finansal destek sunmaya devam ediyorlar.

QNB Finansbank, finansman ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için ihtiyaç kredisi paketleri sunuyor. Yeni müşteriler için özel faiz oranları ve düşük taksitlerle kredi imkanı sunuluyor. Nakit ihtiyaçları olanlar için uygun vadeli ve faizli finansman arayanlara QNB Finansbank, yeni müşteri kampanyasıyla cazip seçenekler sunmayı amaçlıyor.

AYLIK 5.055 TL TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

QNB Finansbank, yeni müşterilere özel avantajlı kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, 50.000 TL kredi için aylık 5.055 TL taksitlerle kredi sunulacak. Yeni müşteriler, düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme koşullarıyla kredi kullanabilecekler.

para6.jpg

"İyi Ki Tanışmışız Dedirten Kredi" kampanyası, yeni müşterilere özel olarak uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor. Aylık düşük taksitler ve düşük faiz seçenekleri, acil nakit ihtiyacı olanlara hızlı bir çözüm sunuyor.

EN DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI BELLİ OLDU!

QNB Finansbank, yeni müşterilere özel olarak aylık yüzde 2,39'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi sunuyor. Örnek hesaplama tablosuna göre, 50.000 TL kredi için 12 ay vadeyle aylık yüzde 2,39 faiz oranıyla aylık taksitler 5.055,24 TL olarak hesaplanıyor.

QNB Finansbank'ın avantajlı ihtiyaç kredisi ile nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, başvurularını hemen QNB Mobil veya web sitesi üzerinden yapabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.