SON DAKİKA: Pazartesi, Okullar Tatil!

SON DAKİKA: Pazartesi, Okullar Tatil!

SON DAKİKA: Pazartesi, Okullar Tatil!

Son dakika haberine göre, İstanbul Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da kötü hava şartları nedeniyle belirli bir ilçede okulların tatil edildiği duyuruldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cuma günü Bursa gibi illerde Turuncu alarm vererek, ardından AFAD, birçok il için fırtına ve sel uyarısında bulundu.

İstanbul'un Şile İlçesinde Tatil Kararı

Ara tatilin ardından okulların bir gün daha tatil edilip edilmeyeceği soruları gündeme gelirken, Zonguldak'tan sonra İstanbul'un Şile ilçesinde okulların 20 Kasım Pazartesi günü tatil edildiği açıklandı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi'nde ilk ve orta dereceli okullarda 20 Kasım Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildi.

İstanbul Valiliği'nden Açıklama

İstanbul Valiliği açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

''İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi'nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi'ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.