Türk Kızılay, Dar Gelirlere Destek Vermeyi Sürdürüyor!

Türk Kızılay, Dar Gelirlere Destek Vermeyi Sürdürüyor!

Türk Kızılay, Dar Gelirlere Destek Vermeyi Sürdürüyor!

Türk Kızılay, dar gelirlilere yönelik yardım çalışmalarını Ramazan ayında da aralıksız sürdürüyor. "Bu Ramazan Sensiz Olmaz" sloganıyla hareket eden Türk Kızılay, Kırgızistan'daki bin aileye gıda kolisi ulaştırarak destek sağladı.

Türk Kızılay'ın Kırgızistan'daki Yardım Faaliyetleri

Türk Kızılay'ın Orta Asya Delegasyon Başkanı Habibe Kalyoncu liderliğinde yürütülen Kırgızistan'daki yardım faaliyetleri detaylı bir şekilde devam ediyor. Türk Kızılay, 8 farklı şehirdeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak gıda kolisi dağıtımını gerçekleştirdi ve ayrıca 250 kişilik bir iftar programı düzenledi. Yardım heyeti, bölgeye Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık başkanlığında hareket etti.

Teşekkürler Heyeti ve Yardım Etkisi

Heyet başkanı Yener Tanık, yapılan yardımların Kırgızistan halkına ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek özellikle 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremde yardım eli uzatan Kırgızistan halkına minnettarlığını ifade etti. Bu teşekkürler, Kızılay'ın etkisinin ve yardımlarının önemini bir kez daha gösteriyor.

Türk Kızılay'ın Uluslararası Yardım Faaliyetleri

Türk Kızılay'ın uluslararası alandaki yardım faaliyetleri, insanlık ve dayanışma ruhunun önemli bir örneği olarak değerlendiriliyor. Kurum, Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki insanlara yardım eli uzatarak, milyonların umudu olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.