3600 Ek Gösterge Tamamen Gündemden Düştü!
Öğretmenlerin de aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerine verilmesi planlanan 3600 ek gösterge gündemden kalktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 2 yıl önce sözünü verdiği ve aralarında öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerinin bulunduğu yaklaşık 2 milyon memuru ilgilendiren 3600 ek gösterge konusu yılan hikayesine döndü.
Hükümet kanadından sürekli çalışmaların devam ettiği ve verilen sözün tutulacağı vurgusu gelse de öğretmenler kendilerine verilen sözün bir an evvel tutulmasını bekliyor. Emekliliği dolmuş ve 3600 ek göstergeyi bekleyen öğretmen sayısının 200 bini aştığı tahmin ediliyor.
3600 ek gösterge ile hem emekli maaşları hem de ikramiyeler ciddi oranda artıyor. Geçtiğimiz aylarda dönem dönem gündeme gelen 3600 ek gösterge hususu içinden geçtiğimiz aylarda neredeyse gündeme hiç gelmemektedir.
1 milyon 50 bin öğretmen, verilen sözün tutulmasını beklemektedir.
Ogretmenlericin.com - Özel Haber
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenlericin.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.