Ali Yalçın: ''Memur Ve Emekli Maaşlarına Yapılan Yüzde 30 Zamdan Dolayı Mutluyuz''
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen'in gayretleriyle memur maaşlarında yapılan zamdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Atılan adımları çok kıymetli görüyoruz." dedi.
Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan, ölümünün 23'üncü yılında Mehmet Akif İnan Ödül Töreni'nde anıldı.
"Atılan olan adımları çok kıymetli görüyoruz"
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise konuşmasında Memur-Sen'in gayretleriyle memur maaşlarında yapılan zamdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Atılan adımları çok kıymetli görüyoruz. Tıpkı EYT'de yaş sınırı olmadan düzenleme yapılması, tıpkı sözleşmelilerin kadroya alınması, tıpkı 3 bin 600 ek göstergenin 4 meslek grubu için ifade edilip daha sonra gayretimiz ve kararlılığımız gereği 5 milyon 300 bin insanı ilgilendirecek devasa bir devrim çerçevesine dönüşmüş olması gibi birçok adımın bu kısa süre içerisinde peş peşe geldiği çalışma hayatı açısından çok kıymetli adımların atıldığı bu zeminde bunlara teşekkür etmek lazım. Ben Bakanımızın nezdinde Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.
EBS Genel Başkanı @_aliyalcin_Memura yapılan %30 zamdan dolayı mutluyuz dedi. Siz değerli @EgitimBirSen üyeleri, Genel Başkan @_aliyalcin_'ın dediği gibi @ogretmenlericin yapılan %30 zam oranında dolayı mutlu musunuz?
— Öğretmenler İçin (@ogretmenlericin) January 7, 2023
Törende Kültür Sanat ve Edebiyat alanında Mustafa Kutlu, Çalışma Hayatı ve Emek dalında Yener Saygın, Başarı ve Teşvik alanında Halil İbrahim Üçer, Uluslararası Değer alanında Yusuf Abdülkerim, Jüri Özel alanında Hasan Yalçın ve Üstün Hizmete vefa alanında ise Lütfi Doğan ödüllerin sahibi oldu. Törene AK Parti Genel Başkanvekili'nin yanı sıra Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve birçok bürokrat katıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.