Yeni promosyon anlaşması imzalandı: 20 bin lira hesaplara yatırılacak

Son aylarda verilen rekor promosyon tutarlarından sonra memur ve emekliler gözlerini promosyon anlaşmalarına çevirdi.

Bazı yerlerde rekor anlaşma haberleri gelirken, ihale sonuçları memnuniyet yaratırken bazı yerlerde ise verilen düşük teklifler ihale taraflarınca düşük görülüyor bunun sonucunda anlaşma sağlanamayıp ihaleler erteleniyor.

Bir yandan güncelleme bekleyen yerler var iken diğer yandan da güncelleme haberleri gelmekte. Promosyon anlaşmaları bunların sonucunda medyada geniş yer almakta.

Bir promosyon haberi daha EBS İstanbul büyükşehir tarafından geldi.

Sosyal medyada yapılan açıklamada Vakıfbank ile 20 bin lira üzerinde mutabakata varıldığı açıklandı.

Yapılan açıklamada:

”Göreve geldiğinden beri çalışanlarımızın huzuruna ve mutluluğuna her zaman önem veren bir yönetim anlayışını benimseyen İl müdürümüz ile sendikamızın yürüttüğü “Mutlu Çalışanlar ve Huzurlu Bir İş Ortamı” mottosuyla çalışanlarımızın maddi refahını arttırmak için yürütülen titiz çalışmalar sonucunda maaş promosyon ihalemizi nihayete erdirdik. İmzaladığımız anlaşmanın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadeleri kullandı.

5 Yorum

  1. Öğretmenlerin promosyon işini diğer bakanlıklıklar gibi MEB çözmelidir

  2. Yorumluyorum özel bankalar 10 numara 5 yıldız AKP ye bağlı ve onun emri dışında herhangi bir şey yapamayan sözde devlet bankası olduğunu söyleyen bankalar mudilerini esir almışlar tabiki borcu biten mudi durmadan ve dinlenmeden kaçıyor ve yerden göğe kadar haklılar

  3. Öğretmenlere 15 20 bin. Üniversite havaalanı emniyet personeline 35. 45 bin arasında.Aynı devlet bankası.Allah bin belanızı versin payı olanların

  4. Darısı Mardin Kızıltepe ye, maalesef bankalar karlarını 5 kat arttırdı ama promosyona gelince çay kaşığı ile veriyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu