2018 yılı il dışı atama iptali için resmi duyuru, dilekçeler alınıyor

2018 yılı il dışı atama iptali için resmi duyuru, dilekçeler alınıyor

2018 yılı il dışı atama iptali için resmi duyuru, dilekçeler alınıyor Milli Eğitim Bakanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüklerine il dışı atama iptali için talimat verdi. MEB şu ana kadar il dışı atama iptali için resmi yazı yayınlamadı ancak Milli Eğitimlere konuyla ilgili e-posta gönderdi. 2018 yılı iller arası yer değiştirmede tayini çıkan öğretmenler arasında ilişik kesmemiş olanlar istemeleri halinde il dışı atamasını iptal ettirebilecek. Bunun için okula il dışı atama iptali dilekçesi verilecek. İL DIŞI AT

2018 yılı il dışı atama iptali için resmi duyuru, dilekçeler alınıyor

Milli Eğitim Bakanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüklerine il dışı atama iptali için talimat verdi. MEB şu ana kadar il dışı atama iptali için resmi yazı yayınlamadı ancak Milli Eğitimlere konuyla ilgili e-posta gönderdi. 2018 yılı iller arası yer değiştirmede tayini çıkan öğretmenler arasında ilişik kesmemiş olanlar istemeleri halinde il dışı atamasını iptal ettirebilecek. Bunun için okula il dışı atama iptali dilekçesi verilecek.

İL DIŞI ATAMA İPTAL İŞLEMİ


Milli Eğitim Bakanlığı il dışı atama iptali işlemi için öğretmenlerin dilekçe vermelerini istedi. İl Milli Eğitim Müdürlükleri de bu konuda öğretmenleri bilgilendirmek adına kurumlara gerekli duyuruları gönderdi. İl dışı ataması çıkan ancak atamasını iptal ettirmek isteyen öğretmen eğer ilişik kesmeyi düşünmüyorsa atamasını isteğe bağlı olarak iptal ettirebilecek. Ancak ilişik kesen/kesecek öğretmen eski görev yerinde kalma talebinde bulunamayacak. İlişiğini kestiği için tayinin çıktığı yere gidip görevine başlayacak.

ogretmenlericin.com olarak il dışı atama iptali için duyuruya çıkan birkaç milli eğitim müdürlüğünün duyuru metinlerini öğretmen arkadaşlarla paylaşalım. Muş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 27.06.2018 tarihinde yapılan açıklama;
ÖĞRETMENLERİN İL DIŞI ATAMA İPTALİ HAKKINDA DUYURU

İlimiz Merkez Okul/Kurumalarında öğretmen- idareci olup 2018 Yılı İl Dışı İsteğe Bağlı ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme sonucunda il dışına atanan öğretmenlerden atmasının iptal ettirmek isteyenlerin iptal dilekçesi alınarak DYS ortamından en geç 29/06/2018 tarihine kadar Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları atama şubesine gönderilmesini ve ilgililere gerekli duyurunun yapılması hususunda; Bilgi ve gereğini önemle rica olunur. Muş Milli Eğitim Müdürlüğü Atama Şubesi



Şanlıurfa Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün il dışı atama iptal işlemi ile ilgili 27.06.2018 tarihli duyurusu;
İller Arası Yer Değiştirme İptalleri Dilekçeleri Hakkında

Öğretmenlerimizin 2018 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeleri 11 Haziran 2018 tarihinde sonuçlandırılmıştır. Bu çerçevede iller arası isteğe bağlı ataması yapılan öğretmenlerden görev yerlerinden ayrılmamış olanlar, istemeleri halinde atamalarının iptali için başvuruda bulunabileceklerdir. Okulunuz/ kurumunuzda başvuruda bulunan öğretmenlerin iptal dilekçeleri Genel Müdürlüğüne gönderilme üzere Müdürlüğümüz atama birimine gönderilmesi hususunda: Bilgi ve gereğini rica ederim.



İL DIŞI ATAMA İPTAL DİLEKÇE ÖRNEĞİ


İl dışı atamasını iptal ettirmek isteyen öğretmenler için sitemizin mevzuat danışmanı Arif Muzaffer KUL tarafından hazırlanan dilekçe örneği aşağıda sunulmuş olup ilgili dilekçede kişisel olan yerleri değiştirerek il dışı atama dilekçe örneği okul müdürlüğüne verilmesi gerekmektedir.

2018 yılı il dışı atama iptal dilekçe örneği
ogretmenlericin.com Notu; resmi yazı elimize ulaştığında yazıya eklenecektir. Ancak il dışı atamasını iptal ettirmek isteyen öğretmenler vakit kaybetmeden kurumlarına iptal dilekçelerini versinler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
105 Yorum