Öğretmenler için uygun kredi fırsatı.


Sınıf öğretmenlerinin zorunlu üye olduğu İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı(İLKSAN), üyelerine özel ikraz, özel günler ikrazını başlattı.


 İLKSAN, koronavirüs pandemisi sebebiyle geçtiğimiz haftalarda ikraz başvurusu için istenen yönetici onay, imza ve mühür taleplerinin bu süreçte kaldırıldığını açıklamıştı. Yani okul/kurum idarecisinin onayı olmadan da İLKSAN’a ikraz başvurusu yapılabiliyor.


 Koronavirüs salgınının maddi sıkıntılarını azaltmak amacıyla başlatılan özel günler ikrazı ile İLKSAN üyelerine 0.89 oranlı faiz ile 1, 18 ve 24 aylık seçenekler ile 10 bin TL’ye kadar ikraz kullandırılabiliyor.


 İLKSAN’ın ikrazını almak isteyen sınıf öğretmenleri ve İLKSAN üyesi diğer personeller ilksan.gov.tr’den veya MEBBİS üzerinden giriş yaparak İLKSAN ana sayfasına girerek ikraz kısmından başvuru yapabilir.


 İkraz başvurusu yapan öğretmenlerin kredileri belirtmiş olduğu hesaplara 3-5 iş günü arasında aktarılmakta ve ödemeler ise maaştan otomatik olarak gerçekleşmektedir.


İLKSAN’ın Düşük Nemalı İkrazı ile İlgili Duyurusu:


12, 18 ve 24 ay vadede 10.000,00 (Onbin) TL’ ye kadar Dini Bayramlar Özel Günler İkrazı uygulamamız 30/04/2020 – 31/08/2020 tarihleri arasında uygulamaya konulacaktır.


Daha önceden Özel Günler ikrazı kullanan üyelerimiz, bu ikraz borcunun taksitlerinin en az yarısını ödemeleri halinde yeniden Özel Günler İkrazı kullanabileceklerdir.


Siz Değerli Üyelerimize Saygıyla Sunarız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu