Öğretmenler MEB’den Alan Değişikliği Takvimini Bekliyor

Öğretmenler MEB’den Alan Değişikliği Takvimini Bekliyor

Öğretmenler MEB’den Alan Değişikliği Takvimini Bekliyor

2023 yılına girilmesine günler kala Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

20. Şura kararlarından olan “Alan Değişikliğinin Rutin bir takvim içerisine alınması “ ile Her yıl düzenli şekilde yapılan alan değişikliği takvimi, şimdiye kadar bakanlık tarafından açıklanmış olması gerekirdi. Öğretmenler bakanlığın neden sessiz kaldığını merak ediyorlar.

2022 yılında yapılan Kik toplantısında, bakanlık yetkilileri ve yetkili sendika Ebs ile varılan mutabakata göre; 2023 yılı diplomaya dayalı alan değişikliği takvimi Aralık ayının son haftasında yayınlanması gerekiyordu.

Bakanlığın 30 Aralık tarihine kadar alan değişikliği takvimini yayınlaması, alan değişikliği bekleyen öğretmenlerin taleplerini karşılaması beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum