Özel okul öğretmeni tarafından sınav konuları sızdırıldı

Özel okul öğretmeni tarafından sınav konuları sızdırıldı

Özel okul öğretmeni tarafından sınav konuları sızdırıldı

Güney Kıbrıs’taki özel okullardan birinde görev yapan bir öğretmenin, sınav konularını sızdırdığı; bunun üzerine sınavın iptal edildiği ve binlerce öğrencinin bu durumdan olumsuz etkilendiği bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, bahsi geçen öğretmenin öğrencisine, sınav sabahı SMS ile sınavda sorulacak konuları attığını; olayın ortaya çıkmasıyla karmaşa yaşandığını, sınav sırasında öğrencilere kalemlerini bırakıp sınıfı terk etmelerinin istendiğini ve sınavın iptal edildiğini yazdı.

Gazete, binlerce öğrenci, ebeveyn ve eğitimcinin sınavın iptal edilmesiyle mağdur olduğunu ve öğretmenin ceza alacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum