Seminerler Sebebiyle Öğretmenler Sınavları Okuyamadı

Ara tatil seminerleri sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenler yazılı kağıtlarını okuyamadı

Öğretmenler yazılı kağıtları yüzünden baskı altında

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren bir eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin mesleki çalışma seminerleri kapsamında ara tatil boyunca yoğun bir çalışma içerisinde olduğu bilinmektedir.

Mesleki çalışma seminerleri geçmiş yıllarda olduğu gibi sadece videodan ibaret olacak şekilde hazırlanmamış. Içerisinde sınavlarında öğretmenlerin zorunlu katılımlarını gerektiren bağlantıların olması sebebiyle söz konusu mesleki çalışma seminerlerinde öğretmenler sürekli olarak ekran karşısında olmak durumunda kalmıştır.

Ancak maalesef istemsel arızalar sebebiyle öğretmenlerin mesleki çalışma seminerlerini tamamlaması uzun bir süreye yayılmıştır.

Bunun dışında öğretmenlerimizin değerlendirilmesi gereken yüzlerce sınav kağıdı da bulunmaktadır. Maalesef söz konusu sınav kağıtlarını zamanında değerlendiremediği için öğretmenlere okul yöneticileri tarafından da yoğun bir baskı yapılmaktadır.

Gündüz okulda gece ise evde yazılı mesaisi var

Sınav döneminden sonraki süreçte gündüz okulda gece ise evde sınav kağıdı Okumakla meşgul olan öğretmenlerin bu sebepten ötürü sağlıklarının bozulduğu da gözlemlenmektedir.

Sendikaların girişimlerde bulunmaları gerekiyor

Konuyla ilgili olarak sendikaların bahsi geçen durumdan ötürü mağdur olan öğretmenlere Okul yönetimlerinin daha anlayışlı davranması için girişimlerde bulunmaları gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu